La Marató 2018

 Tres esportistes que han tingut càncer en parlen a Catalunya Ràdio

Dimecres, 12 de desembre, a les 19.00, el programa "Tot gira" emetrà una entrevista amb el jugador del Barça de bàsquet Kyle Kuric. Els programes "El club de la mitjanit" i "Tot gira" emetran entrevistes als futbolistes Marc Sellarès i Xavier Monteys, dijous, 13, i diumenge, 16, respectivament.

"Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, emetrà demà, 12 de desembre, a partir de les 19.00, l'entrevista al jugador del Barça de bàsquet Kyle Kuric, que va tenir un tumor cerebral.

Dijous, 13 de desembre, a partir de les 23.00, "El club de la mitjanit", amb Francesc Garriga i Laia Tudel, emetrà a Catalunya Ràdio i Esport3 l'entrevista al futbolista Marc Sellarès, davanter del Reus Deportiu, que va deixar el futbol perquè va tenir un càncer testicular.

Diumenge, 16, dia de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, a partir de les 16.00, el "Tot gira", amb David Clupés, emetrà a la "Sobretaula" l'entrevista de Pere Escobar a Xavier Monteys, "Monty", exjugador del Futbol Club Santboià, que també va superar un càncer testicular.

 

catradio.cat

 

Anar al contingut