DISSABTE I DIUMENGE

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge a les 16.00. El més destacat serà la transmissió del Girona-Sevilla de diumenge a la nit

Dissabte 20 de gener (de 16.00 a 21.30) 

A les 18.30, el programa inclourà la transmissió de l'Espanyol-Vila-real B. Amb la narració de Sergi Andreu, els comentaris de Dani Ballart i les dades de la Maria Guixà. A les 19.30, la transmissió, així com el tercer temps del partit, es passarà a emetre per l'app i web de Catràdio i 3Cat. 

El "Tot gira" de dissabte analitzarà també la darrera hora del Girona abans del duel de  l'endemà contra el Sevilla a Montilivi, amb els comentaris d'Eduard Solà, Xevi Soler i Susi Sala. I Sergi Camps seguirà el partit Erice-Granollers de la tornada dels vuitens de l'European Cup femenina d'handbol. 

També, Alberto Edjogo descobrirà històries relacionades amb la Copa Àfrica de futbol, que s'està disputant actualment. Un espai que s'afegirà a seccions habituals com "Xip groc", "Cubí or not Cubí", "El melic del futbol", "Ull de falcó" i "La Rosca". 

Diumenge 21 de gener (de 16.00 a 17.30 i de 21.00 a 00.00) 

El "Tot gira" començarà el programa amb la transmissió del Reial Madrid-Almeria. Amb la narració de Pere Escobar i els comentaris de Marc Mayola. 

I, des de les 21.00,  transmissió del Girona-Sevilla. Amb la narració d'Eduard Solà, els comentaris de Francesc Cargol, Susi Sala, Pere Escobar i Marc Domènech, i les dades de Xevi Soler. El tercer temps s'emetrà a partir de les 23.00 a l'app i web de Catràdio i 3Cat. 

 

Anar al contingut