Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 16.00, i diumenge, a partir de les 13.45. El més destacat seran la transmissió de l'Almeria-Girona i tota la prèvia de la final de la Supercopa d'Espanya entre el Barça i el Reial Madrid

Dissabte 13 de gener (de 16.00 a 21.00)

El programa començarà amb la darrera hora del Barça i del Reial Madrid abans de jugar, l'endemà, la final de la Supercopa d'Espanya. Es podran sentir els entrenadors dels dos equips i també les rodes de premsa d'alguns jugadors.

Començaran el programa fent connexions amb Montse Mir del Palau-Massamá corresponent a la Lliga Europea femenina d'hoquei patins.  

Damià Aguilar, enviat especial al Dakar, explicarà com hagi anat el dia de descans pels pilots catalans i amb quines expectatives afronten els darrers dies de la prova.

Conversaran amb la jugadora del Llevant Les Planes, Morgane Nicoli, el dia abans de jugar contra el Sevilla a la Copa. I analitzaran el què hagi fet el Barça femení contra el Fundación Albacete a la mateixa competició.

Seran al Girona-Palència de la lliga ACB amb Ernest Macià i al Joventut-Saragossa amb Bernat Balboa. A més, seguiran el Cadí La Seu-Perfumerias de la lliga femenina de bàsquet amb Oriol Rodríguez.

Pere Escobar estarà pendent del partit Athletic-Reial Societat de la Primera Divisió de futbol. I analitzara la darrera hora del Girona abans que jugui l'endemà contra l'Almeria a la nova secció "El VART...amb t" amb Jordi Grau Ramió, Susi Sala, Xevi Soler i Eduard Solà.

Alberto Edjogo descobrirà històries relacionades amb la Copa Àfrica de futbol que s'està disputant actualment. I seguiran la final i el partit pel bronze de l'Europeu femení de waterpolo.

No faltaran les seccions habituals com "Xip groc", "Cubí or not Cubí", "El melic del futbol", "Ull de falcó" i el concurs "La Rosca".

Diumenge 14 de gener (de 13.45 a 19.00)

El "Tot gira" començarà el programa amb la transmissió de l'Almeria-Girona, amb Eduard Solà, els comentaris de Francesc Cargol, Susi Sala, Pere Escobar i Marc Domènech i les dades de Xevi Soler.

Ricard Torquemada i Orfeo Suárez analitzaran les claus de la final de la Supercopa de futbol entre el Barça i el Reial Madrid que es jugarà a les 20.00. També connectaran amb Riad per saber les darreres novetats al voltant dels dos equips.

Conversaran amb el jugador de l'Unionistas de Salamanca, Alfred Planas, uns dies abans de jugar l'eliminatòria dels 8ens de final de Copa contra el Barça.

Ernest Macià serà al Manresa-Baskònia de la lliga ACB i Oriol Rodríguez seguirà el Tenerife-Barça. Sergi Camps estarà atent a les semifinals de l'Europeu masculí de waterpolo així com també l'Espanya-Romania de l'Europeu d'handbol.

I no faltarà l'humor amb els "Minuts Escombraria", amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Sergi Camps i Ernest Macià.

I a les plataformes digitals... 

Dissabte 13 de gener (de 21.00 a 23.30) 

Transmissió del Racing del Ferrol-Espanyol de la Segona Divisió de futbol, amb Sergi Andreu, els comentaris de Marc Mayola i les dades d'Oriol Rodríguez.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut