Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat seran els partits de la Copa i també el Dakar

Dissabte 6 de gener (de 16.00 a 21.00)
 
El programa començarà amb les transmissions de l'Elx-Girona i de l'Espanyol-Getafe, partits de setzens de final de Copa, amb les Eduard Solà i Sergi Andreu, els comentaris de Francesc Cargol, Xevi Soler, Susi Sala, Marc Domènech i Sara Giménez.
 
També farem un ampli seguiment del Barça-Llevant Les Planes de la lliga F, amb Pere Escobar, els comentaris de Marta Cubí i les dades de Bernat Balboa. I Sergi Camps estarà pendent dels partits Lugo-Atlètic de Madrid, Alabès-Betis i Osca-Rayo.
 
Francesc Ripoll seguirà la semifinal de la Supercopa de futbol sala entre el Barça i el Jaen i Ernest Macià explicarà el que passi al Saragossa-Girona de la lliga ACB.
 
Damià Aguilar, enviat especial a la prova, informarà de com hagi anat la jornada al Dakar.
 
Diumenge 7 de gener (de 16.00 a 20.00)
 
El "Tot gira" començarà el programa sabent com hagi anat l'etapa del Dakar amb Damià Aguilar, enviat especial a la prova.
 
En cas que el Barça es classifiqui per la final de la Supercopa de futbol sala en faran la transmissió, amb Francesc Ripoll i els comentaris de Santi Gea.
 
Seguiran els partits de setzens de final de Copa Racing de Ferrol-Sevilla i Cartagena-València, amb Sergi Camps; Castelló-Osasuna, amb Bernat Balboa; Unionistas-Vila-real, amb Pere Escobar i Eibar-Athletic, amb Oriol Rodríguez.
 
Ernest Macià serà al Barça-Obradoiro de la lliga ACB i no faltaran secciona habituals com "Gol Kubala".
 
catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira
twitter.com/totgira
Anar al contingut