David Clupés
Divendres, dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà divendres, a les 20.45, el dissabte, a partir de les 16.30, i diumenge, a les 19.15. El més destacat serà la transmissió de l'Espanyol-Cadis i del Valladolid-Girona, així com tota la informació al voltant del Chelsea-Barça, semifinal de la Champions femenina

Divendres, 21 d'abril (de 20.45 a 23.00)

El "Tot Gira" té aquesta setmana una edició el divendres, per fer fer la transmissió del partit entre l'Espanyol i el Cadis, amb Eudald Serra, els comentaris de Sergi Andreu, Sara Giménez, Carles Domènech i Dani Ballart.

"El tercer temps" s'emetrà pel web i app de Catalunya Ràdio a partir de les 23.00.

Dissabte, 22 d'abril (de 16.30 a 21.00)

El programa començarà analitzant el que hagi passat al partit d'anada de les semifinal de la Lliga de Campions femenina de futbol, entre el Chelsea i el Barça, al "Cubí or not cubí", amb Marta Cubí, Mireia Vera i Pere Escobar.

Sergi Andreu seguirà les semifinals del Barcelona Open Banc Sabadell de tenis; Oriol Rodríguez estarà pendent del City-Sheffield United, de les semifinals de la FA CUP anglesa; Ernest Macià serà al Girona-Granada de la lliga ACB.

I a les 18.30 serà el torn de la transmissió del Valladolid-Girona, amb Eduard Solà, els comentaris de Francesc Cargol i Susi Sala i les dades de Xevi Soler. 

Maria Guixà seguirà el Joventut-Paterna dels quarts de final de la fase d'ascens a la Lliga femenina de bàsquet. I Montse Mir serà a Lleida a les semifinals de la WSE Cup d'hoquei patins, entre el Voltregà i el Coutras i el Lleida-Braga.

Diumenge, 23 d'abril (de 19.15 a 22.00)

Al "Tot Gira" de diumenge analitzaran el què hagi passat al Camp Nou entre el Barça i l'Atlètic de Madrid. I en parlaran a l'"Snack Barça", amb Lluís Canut.

També es podrà seguir la transmissió de l'Uni Girona-Barça, partit de tornada dels quarts de final per al títol de la Lliga femenina de bàsquet, amb Xevi Soler i els comentaris de Carme Lluveras. D'altra banda, Ernest Macià serà al Joventut-Reial Madrid.

I  Sergi Andreu explicarà tot el que hagi passat a la final del Barcelona Open Banc Sabadell de tenis.

I l'humor al programa el posaran "Els Minuts Escombraria",  amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Sergi Camps i Ernest Macià.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut