David Clupés
David Clupés
Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 16.00, i diumenge, en dues edicions, una primera a les 14.30, amb la prèvia del Girona-Barça, i la segona a les 19.15

Dissabte, 26 de gener (16.00)

A "La sobretaula", Pere Escobar conversa amb l'exjugador del Girona Eloi Amagat. Seran al partit de la Lliga entre l'Atlètic de Madrid i el Getafe, també amb Pere Escobar. A la secció "Ull de falcó" parlaran amb Àlex Corretja, previ a la final de l'Open d'Austràlia de tenis. A les 18.00, seguiment de la prèvia de la final del Mundial d'handbol amb Ramon Salmurri i Pau Campos. A les 19.00 començarà la prèvia de l'enfrontament entre l'Espanyol i el Reial Madrid, amb la tertúlia perica que formaran David Balaguer, Dani Ballart i Eudald Serra, i connexió amb el col·laborador des de Madrid, Alfredo Relaño. A les 20.00, començarà la prèvia del Girona-Barça, amb el "Consell de savis" de Jordi Costa i Francesc Cargol.

Diumenge, 27 de gener (14.30 i 19.15)

La primera edició de diumenge del "Tot gira" començarà a les 14.30 amb la prèvia del Girona-Barça, fins a les 15.15, quan donaran pas a "La TdT" amb Ricard Torquemada i Bernat Soler al capdavant de tot l'equip.

El programa tornarà a les 19.15 amb el Nàstic-Las Palmas de Segona A, amb Carles Vila, i al Barça-Unicaja de la Lliga ACB de bàsquet, amb Ernest Macià. A les 20.45 donaran pas a la transmissió de l'Espanyol-Reial Madrid, amb Eudald Serra, el micròfon autònom de Sergi Andreu, els comentaris de Pere Escobar, Dani Ballart i Marc Mayola, i les dades de Carles Domènech. Faran la tertúlia "El Var" i la secció d'humor "Els minuts escombraria", amb Gerard Jubany.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut