Dilluns

"Tot es mou" farà públic les cinc propostes guanyadores de la convocatòria de projectes audiovisuals innovadors per a la programació del 33

Dilluns, 4 de febrer, el magazín de les tardes de TV3, "Tot es mou", presentat per Helena Garcia Melero i Lluís Marquina, farà públics els cinc projectes audiovisuals innovadors que la CCMA ha seleccionat per a la programació del 33.

A finals de setembre, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va obrir una convocatòria pública per trobar nous talents i formats innovadors de cara a complementar i impulsar els continguts del canal 33. En línia amb el caràcter del 33, dedicat a la descoberta, el coneixement, la innovació, el debat d'idees i la projecció de la cultura, i atenent l'evolució de la cultura audiovisual, aquesta proposta buscava propostes innovadores com a finestra per als creadors joves.

La convocatòria va ser un èxit, s'hi van presentar 300 projectes superant totes les expectatives. D'aquests es van seleccionar 25 projectes, que van ser defensats pels seus creadors en una sessió de pitching que va tenir lloc els 23 i 24 de gener a les instal·lacions de TV3, a Sant Joan Despí.

D'aquestes sessions n'han sortit cinc propostes que la CCMA ha seleccionat per serialitzar. Dilluns, el programa "Tot es mou" revelarà els cinc projectes guanyadors.

ccma.cat

Anar al contingut