Tot costa

"Tot Costa" i el periodista Carles Pérez, premiats als 24ns Premis Ràdio Associació

Avui s'han fet públics els guardonats en la 24 edició dels Premis Ràdio Associació. El programa esportiu "Tot Costa" de Catràdio rep el Premi al Millor Programa de Ràdio. El periodista de 3Cat, Carles Pérez Jaumira, rep una menció d'honor a la seva trajectòria.

El programa esportiu "Tot costa" de Catalunya Ràdio ha guanyat el Premi Ràdio Associació 2024 al millor programa de ràdio. L'espai, liderat per Jordi Costa i Sònia Gelmà, ha estat guardonat per "la seva aposta decidida en la generació de llenguatge esportiu en català, adaptació a l'actualitat de nous formats, i complir una de les primeres funcions que va tenir la ràdio al nostre país: compartir la passió per l'esport amb l'oient". Uns arguments que també han dut a premiar ex aequo, en aquesta mateixa categoria, les transmissions esportives de Rac1.

El "Tot costa" s'emet cada tarda, de 19 a 20, a Catràdio, l'app i el web de l'emissora, la plataforma 3Cat i, des del 2021, també es pot seguir en directe pel canal Esport 3.

Carles Pérez a "La solució" de Catalunya Ràdio

Una de les mencions d'honor, el jurat –a proposta pròpia i del Consell Rector de Ràdio Associació de Catalunya- ha estat per la seva trajectòria del periodista de 3Cat, Carles Pérez Jaumira, com a locutor i guionista en diversos espais de Catalunya Ràdio, que va ser cap de programes durant la recuperació en democràcia de Ràdio Associació ara fa 40 anys.

Anar al contingut