Sopa de Cabra farà un segon concert al Palau Sant Jordi de Barcelona

Aquest segon concert es farà el 10 de setembre, l'endemà del primer, i les entrades es posaran a la venda divendres que ve.

El grup de rock Sopa de Cabra ha avançat a Catalunya Ràdio que el 10 de setembre farà un segon concert al Palau Sant Jordi de Barcelona. Els components de Sopa de Cambra ho han fet públic al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, després que les entrades pel primer recital es venguessin en poques hores: "Prorroguem el concert un dia més. El 9 del nou i el 10 del nou, dos dies consecutius al Palau Sant Jordi".

La banda liderada per Gerard Quintana ha dit que les 17.000 entrades per assistir a aquest segon concert es posaran a la venda aquest divendres, 1 d'abril, a les nou del matí.
El grup gironí ha volgut deixar clar que tornen perquè en tenen ganes i que en cap cas ho fan per diners. En aquest sentit, Gerard Quintana ha assenyalat: "Algun dia escriurem un llibre d'això. Si una cosa no vam fer amb els Sopa de Cabra són peles".

El grup ha deixat oberta la possibilitat que hi hagi un tercer concert a Girona: "És complicat. Ens ho hauríem de tornar a replantejar".

catradio.cat/mati


ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut