Seguiment del sorteig de la Lliga de Campions i de la Lliga Europa, a Esport3 i Catalunya Ràdio

Dilluns, a partir de les 12.00, es podrà seguir en directe per Esport3, Catalunya Ràdio i Catalunya informació, el sorteig de vuitens de final de la Lliga de Campions i de la Lliga Europa, que es farà a la seu de la UEFA a Nyon.

Dilluns, a partir de les 12.00, se celebrarà el sorteig de la Lliga de Campions a Nyon. El Barça sabrà el seu pròxim rival en la competició. En els vuitens de final, es podria trobar amb el Chelsea, el Tottenham, el Nàpols, l'Atalanta o l'Olympique de Lió. Una hora més tard, i també des de Nyon, arrencarà el sorteig de les primeres eliminatòries de la Lliga Europa, en què l'Espanyol, líder del seu grup, serà cap de sèrie.

Els sortejos es podran seguir en directe per Esport3 amb Xavi Valls, Gerard Autet, Agustí Alavés, Jordi Sunyer i Oriol Vidal.

"El matí de Catalunya Ràdio" farà el seguiment del sorteig amb Mònica Terribas, Sònia Gelmà, Jordi Costa i Francesc Garriga a l'estudi. Ramon Salmurri serà l'enviat especial a la seu de la UEFA a Nyon. I a Catalunya Informació també es podrà seguir el sorteig en directe, amb l'Eudald Serra i el Xavi Campos.

esport3.cat
catradio.cat

Anar al contingut