Cristina Puig
Cristina Puig

Roger Torrent, Jordi Sànchez i Baltasar Garzón, a "Preguntes freqüents"

Demà dissabte, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, posarà el focus en la darrera crisi de govern entre Junts i Esquerra Republicana arran de la taula de diàleg. Amb entrevistes a Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball, i Jordi Sànchez, secretari general de Junts. Cristina Puig també conversarà amb Baltasar Garzón

Després d'una setmana marcada per la crisi entre els partits de Junts i Esquerra Republicana al voltant de la taula de diàleg, Cristina Puig entrevistarà el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez.

També conversarà amb Baltasar Garzón, magistrat inhabilitat i advocat. Serà després que l'ONU hagi dictaminat que la seva inhabilitació com a jutge va ser injusta i hagi demanat que el restitueixin.

El programa comptarà també amb el testimoni de Mohamedou Ould Slahi, expresoner de Guantánamo que va estar tancat durant 14 anys sense càrrecs i va ser torturat pels soldats nord-americans. El seu cas està recollit a la pel·lícula "The Mauritanian".

Hi haurà també un cara a cara entre Pilar Rahola i Sergi Sol i la col·laboració de Quico Sallés.

A plató, acompanyaran Cristina Puig els periodistes Oriol March, Jordi Barbeta, Pilar Velasco i Susana Quadrado.

L'actuació musical anirà a càrrec d'Alba Morena, que interpretarà la cançó "Ja no tinc por".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut