"Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés

Programa especial d'"Un restaurant caníbal a Berlín" amb motiu de la inauguració del museu elBulli1846 de Ferran Adrià 

Aquest diumenge, 11 de juny, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, dedicarà un programa especial per reflexionar sobre elBulli1846 amb el seu creador, Ferran Adrià, i aprofundir en la transformació d'aquest restaurant exemplar en un museu focalitzat en la innovació i el coneixement. 

El 15 de juny elBulli1846 obrirà al públic i serà el primer restaurant del món transformat en museu, on no es podrà menjar res. És una de les notícies gastronòmiques de l'any i s'han creat moltes expectatives. "Un restaurant caníbal a Berlín" en parlarà amb el seu creador, Ferran Adrià, per saber com n'ha estat d'influent en la història de la gastronomia. Paula Molés li demanarà que expliqui quines innovacions nascudes a Cala Monjoï han canviat la història de la cuina i encara ara es troben als restaurants.  

També hi haurà una tertúlia amb quatre col·laboradors del programa que ja han pogut visitar el museu i que, a més, van seguir de molt a prop la revolució que es va viure a Cala Monjoï. Són Toni Massanés, director de la Fundació Alícia; la periodista Carme Gasull, l'escriptor Salvador Garcia-Arbós i el crític gastronòmic Philippe Regol. 

El programa dirigit per Paula Molés preguntarà a diversos professionals si creuen que un museu com aquest pot aportar alguna innovació en els seus àmbits laborals. Són el dramaturg Sergi Belbel, el neurocientífic David Bueno, l'analista polític Arturo Puente, l'arquitecta Benedetta Tagliabue, la ballarina Sol Picó i els components de Ladilla Rusa: Víctor Clarés i Tània Lozano.  

Per acabar, repàs de l'actualitat de la setmana i l'especialitat del xiringuito de Cala Monjoï, l'únic lloc on es pot menjar quan es visita aquest indret paradisíac del Parc Natural del Cap de Creus. 

catradio.cat/restaurant-canibal
twitter.com/CanibalBerlin
instagram.com/canibalberlin
spotify/restaurantcanibal

Anar al contingut