"Preguntes freqüents"
"Preguntes freqüents"
DISSABTE, A LES 21.55

"Preguntes freqüents" conversa amb els expresidents Artur Mas i José Montilla, i parla amb Jordi Cuixart i Carme Forcadell

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig. El programa analitzarà les mobilitzacions d'aquests dies arreu del territori, la vaga d'avui, i parla per primera vegada des que es coneix la sentència amb Jordi Cuixart i Carme Forcadell.

El "Preguntes freqüents" de demà començarà amb una conversa entre els expresidents Artur Mas i José Montilla per saber la seva valoració de la sentència del procés, les conseqüències que està tenint al carrer i perquè expliquin cap on creuen que ha d'anar Catalunya en els propers temps. 

S'entrevistarà el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, per primera vegada des que ha estat condemnat a 9 anys de presó. També serà el primer cop que es coneixeran les reflexions de l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell, davant la condemna de presó que li ha estat imposada.

L'anàlisi jurídica del veredicte anirà a càrrec d'Andreu Van den Eynde, advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva, i de Jordi Pina, advocat de Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sànchez.

Es comptarà amb l'actuació especial d'Albert Pla i amb les col·laboracions de Quico Sallés i de Pilar Rahola.

A les cadires s'asseuran els periodistes Ana Pardo de Vera, Jordi Barbeta, Sara González i Daniel Basteiro.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut