Dijous, a les 22.05

"Polònia" arrenca temporada amb moltes novetats

Demà, dijous, a les 22.05, l'espai de sàtira política "Polònia" engega la 16a temporada i, després de mesos rodant a casa, ho fa amb moltíssimes ganes de tornar al plató. Per garantir la seguretat de l'equip, han contractat l'assessorament d'Oriol Mitjà (Xavi Espinosa), que s'estrena al programa per assegurar-se que ningú no es posa en perill. Miguel Bosé (Pep Plaza), Messi (Xavi Espinosa), David Bonvehí (David Olivares) o el Mago Pop (David Marcé) també són algunes de les moltes novetats d'aquesta temporada.

Durant aquest estiu, la continuïtat de Quim Torra (Ivan Labanda) s'ha posat en dubte. Després de la sessió que ha fixat el Suprem per aquest dijous, es podrà veure en primícia l'entrevista entre el jutge i el president Torra.

Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) i Irene Montero (Judit Martín) rebran de Pedro Sánchez (Pep Plaza) un nou ministeri amb totes les comoditats perquè puguin dur a terme la seva feina.

I el Mago Pop (David Marcé) debuta al "Polònia" amb un convidat molt especial: el rei Joan Carles (Toni Albà). Aconseguirà sorprendre'l amb la seva màgia?

Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) mirarà de desmarcar-se del cas Kitchen.

També se sabrà com porta els ànims el president del PDeCAT, David Bonvehí (Xavi Soriano), després de les baixes del seu partit.

A Tomàs Molina (David Olivares) li ha sortit competència. Francesc Mauri (Xavi Espinosa) ha vingut per quedar-se. Com li provarà aquesta rivalitat a l'home del temps del "Polònia".

I després de sis mesos a casa, els nens han tornat a l'escola. Es veurà com s'han preparat en Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) per tenir-ho tot a punt. I el programa mostrarà el punt de vista dels professors a ritme de la cançó "Another brick in the wall" de Pink Floyd.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

 

Anar al contingut