Òscar Fernández
Òscar Fernández
A PARTIR DEL 20 DE JULIOL

Òscar Fernández serà el nou realitzador d'"El matí de Catalunya Ràdio" a l'estiu

El periodista de l'emissora agafarà el relleu de Mònica Terribas a la direcció i presentació del magazín matinal durant la temporada d'estiu, a partir del dilluns 20 de juliol.

"El matí de Catalunya Ràdio" de l'estiu serà dirigit i presentat pel periodista Òscar Fernández Ferrer, en una aposta de l'emissora per un professional de Catalunya Ràdio. Actual subcap del departament d'Esports i editor del contingut esportiu del "Catalunya vespre", Fernández està fet a moure's entre l'actualitat esportiva i política.

Durant aquesta temporada radiofònica al "Catalunya vespre", ja ha treballat amb continguts polítics i esportius, que han estat els grans protagonistes de l'actualitat. Uns temes que es preveu que continuïn a primera línia durant els mesos d'estiu, en què "El matí de Catalunya Ràdio" seguirà l'actualitat política, amb vista a les eleccions del 27 de setembre, i l'esportiva, amb les reaccions al resultat de les eleccions a la presidència del FC Barcelona i els objectius esportius de l'equip blaugrana després d'haver guanyat el triplet.

Nascut a València l'any 1973, Òscar Fernández és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va incorporar a Catalunya Ràdio l'any 1996, al departament d'Esports. Abans d'editar el "Catalunya vespre", havia realitzat els programes "Tot gira" i "La jornada", a més de participar en les transmissions dels partits de futbol del FC Barcelona i de l'Espanyol.

"El matí de Catalunya Ràdio" d'aquest estiu, que s'emetrà de les 7.00 a les 13.00, mantindrà el compromís amb el rigor informatiu i el seguiment de l'actualitat de tota la temporada. I també es planteja passar-ho bé amb els oients potenciant la participació al programa.

 

catradio.cat

Anar al contingut