Núria Marín, presentadora del programa "Love cost".
Núria Marín, presentadora del programa "Love cost".

Núria Marín presentarà "Love cost", el nou programa de dating de 3Cat

La periodista Núria Marín serà la presentadora de "Love cost", el programa de 3Cat pensat per a persones es vulguin enamorar. Les inscripcions en el càsting estan obertes fins a finals de setembre

La periodista aranesa Núria Marín presentarà "Love cost", programa de dating que agafarà el relleu d'altres formats d'èxit històrics de 3Cat com "Amor a primera vista" o "Lluna de mel". Actualment, també és col·laboradora de l'"Està passant" a TV3 i el 2017 també va participar en el programa "A tota pantalla". A Catràdio, va ser col·laboradora d'"El matí de Catalunya Ràdio" del 2014 al 2020, amb una secció setmanal sobre societat anomenada "Vanitas Vanitatis". 

El programa 

En cada episodi de "Love cost", un solter o soltera haurà d'esbrinar quins dels seus pretendents és al programa per amor i quins d'ells només s'hi ha presentat per emportar-se diners. 

Tothom qui vulgui participar en el càsting del programa ha d'enviar un correu electrònic de presentació a casting@lovecost.cat. Hi ha temps fins a finals de setembre. 

"Love cost" és una producció de 3Cat, amb la col·laboració de Minoria Absoluta

Enllaç a la nota de premsa 

#LoveCostTV3 

Anar al contingut