Rafa Nadal saluda el públic de Roma després de caure davant Hurkacz (Reuters)
Tenis

Nadal cau apallissat a Roma i es pronuncia sobre Roland Garros

El tenista mallorquí admet que "no ho tinc decidit del tot, però estic més a prop del sí que del no"

Redacció Esport3Actualitzat

L'objectiu de Rafa Nadal de tornar al primer nivell del tenis mundial per a una temporada de comiat ha rebut un nou cop, en ser apallissat per Hubert Hurkacz. El polonès s'ha emportat el partit, corresponent a la segona ronda del Masters 1000 de Roma, en dos sets (6-1 i 6-3) i una hora i mitja de joc.

Feia setze anys que Nadal no era eliminat tan aviat al torneig romà, un dels seus predilectes. Aquest revés arriba quan Nadal està intentant recuperar el millor nivell de joc possible en la que és la seva última temporada en actiu, després d'haver estat un any en blanc per les lesions. I quan s'acosta el seu torneig preferit, el Roland Garros, que ha guanyat fins a catorze vegades. Sobre la seva presència a la pròxima edició del torneig parisenc, Nadal encara té dubtes:

"La decisió no la tinc clara, avui. Però si hagués de dir alguna cosa, diria que estic més a prop d'anar-hi i donar-ho tot. Físicament tinc problemes, però no els suficients per no anar-hi. És el torneig més important de la meva carrera i si em trobo bé vull ser-hi. (...) Encara que sigui un moment difícil, perquè és un dia frustrant, em sento més a prop d'intentar-ho. Tot i que ara mateix estic tocadet."

Nadal, que al juny farà 38 anys, és ara mateix el 305è jugador del món. El torneig de Roland Garros, el més ben dotat sobre terra batuda, comença el pròxim 20 de maig.

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut