Nous personatges sacsejaran "La Riera"

"La Riera", la sèrie de sobretaula de TV3, tornarà a la tardor amb nous personatges i més trames que sacsejaran la vida a Sant Climent. Serà sota la direcció argumental de Carmen Abarca i d'un equip de guionistes que combinarà l'experiència d'alguns dels membres amb d'altres de nova incorporació.

El capítol de tancament de la setena temporada de "La Riera" va ser el programa més vist d'ahir dimarts i va liderar el "prime time" televisiu amb comoditat. La sèrie de TV3 ha continuat liderant la sobretaula televisiva amb una mitjana d'audiència d'un 21,6%. El capítol d'ahir nit és el més vist de la temporada, amb 515.000 espectadors i una quota del 17,6%.

La vuitena temporada començarà un parell de mesos després d'haver marxat de vacances. En aquesta nova etapa, l'espectador sabrà si en Sergi i la Maribel han tingut èxit en la seva aposta per recuperar una relació que havia quedat molt tocada després que ella va avortar sense ni comentar-l'hi a ell.

Igualment, el fet que en Claudi sigui el nou alcalde de Sant Climent portarà grans canvis al municipi i als seus habitants. En Claudi és tot un personatge. Ho sabem i, la veritat, costa d'imaginar-lo com un exemple de polític amb escrúpols. Però qui ho sap?

Per altra banda, la Lídia, detinguda per l'intent d'assassinat de l'Omar, continuarà a la presó en espera de judici. Però la Lídia és com és i no es conformarà amb la seva situació actual.

I la resta dels personatges "coneguts" continuaran la seva vida amb més o menys sobresalts. Alguns segueixen vivint a Sant Climent. D'altres emprendran noves aventures lluny del poble. Aviat se sabrà què espera la Mercè, els Flaquer, l'equip de Can Riera, en Dani i la Judit, la Sònia i en Pau, l'Omar i la Rita...

Nous rostres i espais a Sant Climent

De la mateixa manera, s'incorporaran nous personatges que vindran a sacsejar la rutina dels vilatans de Sant Climent que tindran les cares, entre d'altres, de: Pep Munné, Pep A. Muñoz, Marc Garcia Coté, Roger Casamajor, Pere Molina, Sílvia Aranda, Jordi Martínez i Montse Pérez.               

També hi haurà canvis en els espais, ja que l'alcaldia de Sant Climent i el restaurant de la Mireia s'incorporen com a nous "sets" fixos de la sèrie.

Els nous personatges

PEP MUNNÉ serà Robert Font, un home a qui la Mercè coneixerà un dia mentre està pintant al passeig. Es cauran bé. A més, ell estarà relacionat amb un dels personatges habituals de la sèrie. Qui? Ja se sabrà en el seu moment.              

PEP A. MUÑOZ serà Emili Avellaneda, un important promotor immobiliari que licitarà en el concurs d'una important obra promoguda per l'Ajuntament. Amic d'en Claudi.    

MARC GARCIA COTÉ serà  Àxel Vendrell, un nou cuiner a Can Riera. Un noi una mica misteriós que de seguida fa amistat amb en Sergi.

ROGER CASAMAJOR serà Darío Quiroga, policia Local de Sant Climent. En Claudi veurà la possibilitat de convertir-lo en el seu home de confiança al cos.  

PERE MOLINA serà Raül Duarte, activista de l'Associació de Veïns de Can Sureda, el barri més marginal de Sant Climent.          

SÍLVIA ARANDA serà Joana Ponsa. Resident a Can Sureda, es queda viuda al començament de la temporada, per culpa d'un tràgic fet.       

JORDI MARTÍNEZ serà Eusebi Torres, pare de la Rita. Ell i la seva dona, Remei es fan amics dels Flaquer, però són molt diferents d'ells.      

MONTSE PÉREZ serà la Remei, dona de l'Eusebi.

MERCÈ LLORENS serà Ània Jové, arquitecta. En Lluís la coneixerà i es plantejarà fer amb ella plans personals i professionals.     

tv3.cat/lariera
facebook.com/lariera
spotify

Anar al contingut