"No perdis el compàs" torna amb un programa VIP

Després d'un parèntesi de tres setmanes, demà, a les 21.55, TV3 emetrà la cinquena entrega del concurs més marxós de les nits de dissabte. Presentat per Jose Corbacho i Victòria Maldi, "No perdis el compàs" té una mecànica senzilla, però addictiva, en què l'entreteniment, els coneixements musicals dels concursants i la cuidada posada en escena es combinen a parts iguals.

Aquest nova entrega de "No perdis el compàs!" serà ben especial, ja que l'espectacle l'oferiran cares conegudes pels espectadors de TV3 i IB3. El lloc de les tres famílies l'ocuparan tres equips formats per professio­nals de les dues cadenes.

Xavi Valls, Marta Bosch i Toni Terrades formen l'equip blau, el dels presentadors esportius. Els meteoròlegs Dani Ramírez, Gemma Puig i Marc Caldentey formen l'equip groc. I Ana Boadas, Rafel Vives i Neus Albis, habituals dels programes d'entreteniment, formen l'equip rosa. Tots s'hauran de posar a prova, fora del seu espai habitual, i demos­trar els seus coneixements musicals. L'equip guanyador donarà el seu premi a una ONG

Jose Corbacho i Victòria Maldi són els presentadors d'aquest programa que entretindrà tota la família i on l'emoció, l'espectacle i el bon humor hi estan garantits.

TV3 i IB3 col·laboren, per primera vegada, per produir aquest concurs espectacle, adreçat a tota la família. El programa s'emet simultàniament a les dues cadenes. A més, cada setmana hi participen concursants de Catalunya i de les Balears; el públic del plató està format per telespectadors d'IB3 i de TV3, i bona part del repertori musical que sona al programa és d'artistes ben reconeguts tant pel públic català com balear.

tv3.cat/noperdiselcompas

facebook.com/noperdiselcompas

twitter.com/NoPerdisCompas

Anar al contingut