Neus Munté anuncia que avui mateix es reunirà la comissió per tirar endavant la nova llei que ha de substituir la llei d'emergència social

Ho ha anunciat a "El matí de Catalunya Ràdio" la consellera de la Presidència i portaveu del govern.

Neus Munté ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, la necessitat de tenir molta celeritat en aquest afer, després de la decisió del Tribunal Constitucional.

La consellera ho ha assegurat amb aquests termes: "Intentarem que sigui al més aviat possible, disposarem d'un text que després, com ja es va anunciar i acordar ahir, se sotmetrà al Parlament perquè el subscriguin el màxim nombre de grups parlamentaris possibles i es demanarà que sigui amb la màxima celeritat. És a dir, que els terminis al Parlament siguin els més urgents possibles."

Munté també s'ha mostrat confiada que la nova llei tirarà endavant amb el màxim consens, tot i que no creu que el PP estigui predisposat a aprovar una llei que ells mateixos han portat al Constitucional.

Per la seva banda, també al mateix programa, el president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa, ha reclamat que es defensi amb tots els mitjans el dret a l'habitatge i que es combati la pobresa energètica.

Illa ha dit: "Estarem molt pendents de quin és l'impacte que té aquest recurs sobre les famílies. Què demanem també? Un pacte nacional de l'habitatge, és a dir,  aconseguir que tots els actors implicats puguin arribar a un acord per fer que el parc de l'habitatge social sigui molt més gran a Catalunya."

Si voleu escoltar l'entrevista amb Neus Munté i Oriol Illa, cliqueu aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres de les 6 del matí a les 12 del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio   

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut