"Manduka" estrena la quarta temporada al Super3 amb les tiktokers Lídia Rauet i Andrea Mengual

Dissabte, 18 de setembre, a les 9.00, el canal Super3 estrena la quarta temporada del programa de cuina "Manduka", presentat per la jove xef Paula Alós. Les primeres convidades d'aquesta nova entrega seran dues tiktokers, Lídia Rauet i Andrea Mengual, que prepararan un Mac&Cheese.

Després de tres temporades amb molt bona acollida entre el públic infantil i juvenil, "Manduka" torna amb una nova entrega: més receptes saludables amb cares conegudes que comparteixen conversa i cuina amb la Paula Alós, un referent dels súpers, que té continguts amb molt èxit a Instagram i les plataformes digitals. El programa de cuina del Super3, que aquesta tardor arriba amb deu capítols nous, és un dels espais més vistos del canal infantil a les plataformes digitals i amb més visualitzacions a YouTube.

"Manduka" continua apostant per dietes saludables i atractives per als mandúkers, a partir d'un gran fons didàctic i divulgatiu de la prestigiosa Fundació Alícia. A cada programa, la Paula cuina amb els convidats receptes divertides i equilibrades, accessibles per als més petits.

Els convidats tornen a ser cares conegudes de tots els sectors, que reconeixeran els més joves des de casa. Aquesta temporada, hi haurà el comunicador Jordi Basté, l'actriu Anna Bertran, el grup Roba Estesa, la cuinera Gessamí Caramés, les youtubers Mónica i Daniela, la cantant Sara Roy, el periodista Xavier Graset, el meteoròleg Eloi Cordomí i la influencer Carla Labaulo amb la seva amiga Gemma Pérez.

Duet de Mac&Cheese, amb Lídia Rauet i Andrea Mengual (dissabte, a les 9.00)

El primer capítol de la quarta temporada de "Manduka" té dues convidades que no paren de ballar i de riure: la Paula Alós rep les tiktokers Lídia Rauet i Andrea Mengual.

De ballar en saben molt, però la cuina no és el seu fort. Per això, la Paula ha pensat que els ensenyarà a preparar una recepta típicament americana i que farà les delícies de molts mandúkers: el famós Mac&Cheese. La faran de dues maneres: de la forma clàssica i en una versió més fàcil i assequible per a la Lídia i l'Andrea: al microones.

Fa la pinta que totes tres juntes no deixaran de fer coreografies i de riure mentre cuinen. Podrà suportar tanta bogeria a la seva cuina, el Cinto?

A partir de la idea original i amb la direcció d'Òscar Nogueira, "Manduka" és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida.

super3.cat/manduka

#MandukaSuper3

super3.cat
facebook/super3
instagram/super3
youtube/super3
Anar al contingut