Lluís Canut rep el Premi Juan José Castillo en la 36a gala del Trofeu Campions d'El Mundo Deportivo

El guardó, lliurat al periodista de TV3 Lluís Canut, rep aquest nom del llegendari periodista Juan José Castillo i reconeix la tasca d'aquells periodistes que han destacat en el desenvolupament de la seva carrera professional o que compten amb una trajectòria periodística reconeguda.

Divendres es va celebrar la 36a edició de la gala del Trofeu Campions, organitzada pel diari esportiu El Mundo Deportivo, que premia i reconeix tots els clubs catalans que la temporada passada van guanyar en les seves categories i tots aquells que van aconseguir un ascens. En aquesta edició, un total de 280 clubs han estat premiats.

A l'acte es va entregar també el premi Juan José Castillo, que porta el nom del periodista que va dirigir el Mundo Deportivo. És un guardó que es dona a aquells professionals del món de la informació que han destacat per la seva trajectòria professional. En aquesta gala també es va lliurar el Premi Flama de l'Esport Català a María Vasco i a José Mari Bakero.

Lluís Canut

Va començar a Ràdio Barcelona a finals dels anys 70. El 1984 es va responsabilitzar de la redacció esportiva de Catalunya Ràdio. Va destacar com a locutor de partits de futbol i bàsquet tant en ràdio com en televisió. El 1988 va presentar el programa "Gol a gol", que alternava amb "Basquetmania". Va ser comentarista als Jocs Olímpics de Barcelona, director de la revista Barça i col·laborador de El Mundo Deportivo. Va escriure dos llibres: "Tota la veritat del cas Figo" i "Els secrets del Barça". Entre el 1998 i el 2001 va presentar i va dirigir la secció d'Esports del Telenotícies de TV3.

Lluís Canut ha dirigit diferents programes a TV3 i Esport3, entre els quals hi destaquen "L'última jugada", "Futbol de somni", "L'entorn", "Minut Zero", "Tres punts", "Hora Q", "Esport Club" o "Efectivament".

Actualment és col·laborador en els programes esportius "Tu diràs" de RAC1 i "Tot gira" de Catalunya Ràdio; i condueix el programa "Quan s'apaguen el llums" de TV3, en el qual entrevista figures rellevants de l'esport que ja estan fora dels focus. Això permet als convidats parlar sense la pressió de les seves trajectòries, amb encerts i errors.

tv3.cat
esport3.cat

Anar al contingut