Llinares revela que el Palau tenia fins a cent comptes corrents quan Millet n'era el president

El director general del Palau avança que busca fórmules per salvar la situació incòmoda que ha suposat la reincoporació a la feina de Clara Millet

El director general del Palau de la Música, Joan Llinares, ha revelat al programa El matí de Catalunya Ràdio que el Palau tenia fins a cent comptes corrents quan Fèlix Millet n'era el president. Llinares ha admès que aquesta va ser la primera sorpresa amb què es va trobar, però no l'única: "La primera sorpresa, veure que hi havia cent comptes corrents, i després que una mateixa institució funcionés amb quatre NIFs, quatre pressupostos, quatre balanços, quatre comptes de resultats, quatre plantilles. Era una sorpresa sobre la sorpresa".

Llinares ha explicat que fins ara s'han pogut recuperar més de sis milions d'euros del desfalc i ha afegit que s'està treballant per rescatar tots els diners que van sortir de manera il·lícita, també els 150.000 euros que va rebre Àngel Colom, segons consta en un conveni: "El que en cap moment es farà perquè, a més a més, seria il·legal és que aquest tipus d'acord, d'acceptació del retorn de recursos malversats o apropiats es faci a canvi d'algun tipus d'eximent, de perdó, d'aludir la responsabilitat penal que comporti".

Llinares també ha avançat que busca fórmules per salvar la situació incòmoda que ha suposat la reincoporació dilluns a la feina de Clara Millet, filla de Fèlix Millet, com a responsable de l'àrea internacional del Palau: "La solució passa perquè, respectant les sentències judicials, es trobin fórmules, amb acord o sense acord".

El director general també ha dit que es canviarà l'actual estructura organitzativa del Palau perquè tingui un pressupost integrat i una única plantilla.

www.catradio.cat








ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut