Diumenge, a les 21.55

L'esport, protagonista a "Curtcircuit 33"

Diumenge, a les 21.55, a "Curtcircuit 33", l'espai dedicat al curtmetratge presentat per Lluís Salgado, es podran veure dues produccions amb l'esport com a leitmotiv.

"La torre de 10 metres", la primera, més que un documental experimental, es podria definir com un experiment social. Amb una força estètica brutal, juga amb uns enquadraments molt originals i un muntatge que ens mostra les situacions més inesperades.

Seleccionada a la Berlinale, Guanajuato, Palm Springs, Documenta Madrid, Hong Kong o Lisboa, entre altres festivals, "La torre de 10 metres", és una producció de Suècia dirigida i filmada per Maximilien van Aertyck i Alex Danielson, amb més d'una cinquantena de premis.

"El ciclista" és una coproducció de Suècia i Finlàndia i dirigida pel director finlandès Aarne Norberg. Guardonat en una vintena de festivals, "El ciclista" demostra que, a vegades, existeixen coses inexplicables, com aquesta història d'un ciclista que arriba a Itàlia camí del cap Nord. El que realment va succeir és encara un misteri. Per alguns, un miracle.

Tràilers:

"La torre de 10 metres"

https://vimeo.com/ondemand/tenmetertower

"El ciclista"

https://vimeo.com/96615316

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut