"Les construccions d'en Louie i la Yoko" i "Mondo Yan", les noves propostes del canal Super3

Coincidint amb l'inici de les vacances escolars d'estiu, el canal Super3 incorpora a la seva programació, a partir d'aquest dimecres 23 de juny, dues noves sèries d'animació: "Les construccions d'en Louie i la Yoko" i "Mondo Yan". A més, també s'estrenaran capítols nous de "Misha, la gata violeta", "Zoom, el dofí blanc", "El Petit Príncep" o "El detectiu Conan".

Aquest dimecres 23 de juny, primer dia de les vacances escolars de l'estiu, el canal Super3 estrenarà la sèrie d'animació ""Les construccions d'en Louie i la Yoko", la seqüela de la producció "Louie", que els súpers més petits ja coneixen des de fa temps. I el dia 24, s'incorpora a la programació del Super3 "Mondo Yan", una sèrie d'animació coproduïda per TV3, que té com a protagonistes tres amics ninges.

La nova programació del canal Super3 també inclourà capítols nous de sèries com "El detectiu Conan", "Misha, la gata violeta", "Zoom, el dofí blanc" o "El Petit Príncep". Així mateix, tornen a la graella algunes de les produccions més estimades pels súpers, com "George de la jungla", "Artús i els vailets de la Taula Rodona" o "Històries de caçadors de monstres: A cavalcar!".

I aquest estiu tampoc faltaran a la seva cita habitual els programes de producció pròpia del canal, com "El Mic i els seus amics", "Manduka", "Rat Rank", "Les aventures del Riff i el Flat" o "La família del Super3", que, després del seu comiat, recordarà les seves millors històries.

 

"Les construccions d'en Louie i la Yoko" (De dilluns a divendres, a les 9.00 i a les 17.55; i els diumenges, a les 9.00.)

En Louie i la Yoko tenen una caixa d'eines màgica d'on treuen tot el que els fa falta per construir tota mena de vehicles, instruments i aparells per ajudar els seus amics: un estruç que vol volar, un eriçó que necessita aigua per regar l'hort, una tortuga que vol collir cireres, un cocodril que no troba la manera d'atreure la clientela al seu restaurant... Tant se val si és un pont com un carretó, un submarí o un coet per anar a la Lluna: la caixa d'eines màgica no té límits. I el millor de tot és que en Louie i la Yoko ens ensenyaran com construeixen cada cosa pas a pas. Veurem totes les eines que fan servir i totes les peces que necessiten per cada construcció.

 

"Mondo Yan" (De dilluns a divendres, a les 19.25)

"Mondo Yan" explica la història de tres herois adolescents: Xia, un samurai valent que pot dominar qualsevol cosa menys la seva vida d'adolescent; Abril, una guerrera d'esperit lliure obsessionada amb el ball, i Pai, un rosegador maldestre convençut que és el Ninja més letal del món. Han estat elegits per defensar el fràgil equilibri natural del món Yan, enfilat a dalt dels gratacels abandonats, restes d'una civilització perduda.

 

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

 

 

Anar al contingut