Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Demà dimarts, a partir de les 8.00

Les conseqüències de la sentència del Suprem sobre l'impost de les hipoteques, a "El matins"

Demà dimarts, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia. Les conseqüències de la sentència del Suprem sobre l'impost de les hipoteques centrarà l'entrevista del programa. El magistrat que va portar a Estrasburg les clàusules abusives, José María Fernández Seijo, i el director de l'Institut d'Estudis Financers, Josep Soler, respondran les preguntes de Lídia Heredia sobre aquesta qüestió.

L'anàlisi de l'actualitat la faran el catedràtic de Dret Penal Jordi Nieva, Josep Lluís Carod-Rovira, Montserrat Nebrera i Jordi Cabré, amb la incorporació, des de Madrid, del professor de Ciència Política Lluís Orriols.

Pel plató del programa, també hi passarà Raúl de la Fuente, autor del llargmetratge "Un día más con vida", basat en una de les obres de Ryszard Kapuscinski sobre la guerra d'Angola.

Sergi Pàmies parlarà de la moda de les verdures orientals i connectarem amb un mercat per saber si tenen èxit.

Al final del programa, es conversarà amb dues de les protagonistes i amb Alba Barbé i Serrala, directora del documental "EnFemme", que emet el "Sense ficció" i que segueix el dia a dia d'un club de Barcelona on es reuneixen homes per vestir-se de dones.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut