Dimecres, a partir de les 8.30

Les alcaldesses de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, Ada Colau i Núria Marín, i l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, a "Els matins"

Demà dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà les alcaldesses de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, Ada Colau i Núria Marín, i l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, per parlar de l'evolució dels brots a les seves ciutats i de les mesures preses per contenir-los.

A la tertúlia hi participaran Jordi Mercader i Gemma Ubasart.

Com cada setmana, el científic Salvador Macip respondrà, des de Leicester, dubtes sobre el coronavirus com què diuen els estudis sobre la immunitat o com ha mutat el virus.

El periodista Ignasi Aragay, director adjunt de l'Ara, parlarà d'"El món us espera", una carta als fills en forma de llibre.

I el programa acabarà conversant sobre els Jocs Olímpics, que aquest any no es faran. Com afecta els esportistes el fet que s'hagin posposat al 2021? Ho explicaran l'atleta Jesús Ángel García Bragado, la regatista Sílvia Mas i la jugadora de tenis-taula Sofia Xuan Zhang.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut