L'equip del programa "Latituds", amb el Premi de Civisme als Mitjans de Comunicació
L'equip del programa "Latituds", amb el Premi de Civisme als Mitjans de Comunicació

"Latituds" rep el Premi de Civisme als Mitjans de Comunicació 2015

El programa ha estat guardonat en la categoria de televisió dels Premis de Civisme als Mitjans de Comunicació, que concedeix el Departament de Benestar Social i Família, pel capítol "Veïns solidaris", estrenat al gener del 2014 al 33. El lliurament es va fer ahir a la tarda al Born Centre Cultural de Barcelona, presidit per Neus Munté, vicepresidenta del govern de la Generalitat i consellera de Benestar Social i Família.

"Veïns solidaris" mostra com, amb la crisi, a Catalunya han nascut iniciatives espontànies de ciutadans anònims que s'han organitzat per ajudar els seus veïns. Amb l'objectiu de pal·liar la greu situació de crisi econòmica, que ja arriba a tots els sectors de la societat, hi ha exemples de projectes, com Confiança Solidària, als barris barcelonins de l'Eixample i Sarrià, i a Reus, i De Veí a Veí, al barri de Sant Antoni de Barcelona.

El Premi de Civisme als Mitjans de Comunicació, que distingeix els treballs que han sobresortit pel tractament dels valors de civisme, és el sisè guardó que rep "Latituds", que s'emet des del 2010 pel 33.

El programa tracta de temes relacionats amb els drets humans, la sostenibilitat i el desenvolupament social, amb l'objectiu de fomentar la reflexió i el debat sobre les activitats que poden millorar la societat i el món, donant visibilitat als que impulsen solucions a través de projectes concrets, i a especialistes de prestigi. "Latituds", que segueix amb especial atenció els projectes de les ONGs i de les entitats socials, es fa amb l'assessorament de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

 

tv3.cat/latituds 

facebook.com/latituds

twitter.com/latituds

Anar al contingut