Ricard Torquemada.
Ricard Torquemada.

"LaTdT" consolida l'aposta digital de les transmissions del Barça a Catalunya Ràdio

"LaTdT", la transmissió dels partits oficials del Barça a Catalunya Ràdio, que dirigeix Ricard Torquemada des del 12 d'agost del 2018, enfila el tram decisiu de la temporada amb una mitjana mensual de 54.000 usuaris únics que escolten els partits en directe al web i a l'app de l'emissora. 

Quan falten 11 jornades per al final de la Lliga, amb el Barça líder de la classificació amb 63 punts, classificat per a la final de la Copa i a poques hores de jugar el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions, "LaTdT" de Catalunya Ràdio, la transmissió dels partits oficials del Barça dirigida per Ricard Torquemada, es consolida amb una mitjana mensual de 54.000 usuaris únics que segueixen els partits en directe des del començament de la temporada.

A banda de la transmissió dels partits oficials del Barça, "LaTdT" va posar en marxa la secció "El tercer temps" d'anàlisi i reflexions dins del servei de podcast del programa, que juntament amb la secció "Els gols" s'han afermat força entre els oients des del principi de temporada.

Ricard Torquemada dirigeix les retransmissions del Barça a Catalunya Ràdio des del 12 d'agost del 2018, quan el Barcelona i el Sevilla van disputar la Supercopa d'Espanya a l'estadi marroquí Ibn Battuta de Tànger. Torquemada prenia el relleu de Joaquim Maria Puyal, després de 43 anys de retransmissions de futbol en català, acompanyat, a la narració del partit, per Bernat Soler, cap d'Esports de TV3 i, fins aleshores, al capdavant de les retransmissions de futbol a TV3.

 

Les cinc transmissions més escoltades

Les cinc transmissions més escoltades de la temporada son el Barça-Reial Madrid de Lliga del 28 octubre del 2018; el Reial Madrid-Barça de Lliga del 2 de març passat; l'Olímpic de Lió-Barça de vuitens de la Champions del 19 de febrer; el Reial Madrid-Barça de Copa 27 de febrer, i el Barça-PSV Eindhoven de Champions del 18 de setembre del 2018.

A més de Ricard Torquemada i Bernat Soler, integren l'equip de "LaTdT" Marta Carreras al micròfon autònom; Carles Domènech al laboratori de tractament de dades; Jordi Costa, amb la visió esmolada del partit; Jordi Borda, amb el punt de vista institucional; Jaume Ramon, que dirigeix el centre de dades; Xavier Campos i Laia Tudel.

 

catradio/latdt

twitter.com/latdt

instagram.com/latdt

Anar al contingut