Lídia Heredia
Lídia Heredia
Demà, a partir de les 8.30

L'arrencada del curs de la Covid-19, a "Els matins"

Demà, dimecreds, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, parlarà de la situació de la Covid-19 a Catalunya, amb l'infectòleg i coordinador d'hospitalització Covid de l'Hospital de Sant Pau, Pere Domingo; l'investigador de l'IRTA-CreSA i catedràtic a la UAB Joaquim Sagalés; i la cap de Medicina Preventiva i Epidemiològica de l'Hospital Vall d'Hebron, Magda Campins.

Demà, dimecres, a l'entrevista d'"Els matins", els experts Pere Domingo, infectòleg i coordinador d'hospitalització Covid de l'Hospital de Sant Pau; Joaquim Sagalés, investigador de l'IRTA-CreSA i catedràtic a la UAB, i Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiològica de l'Hospital Vall d'Hebron, explicaran com encaren l'arrencada del curs de la Covid i què és el que més els preocupa. Hi participaran Carina Torres, directora de l'Institut Cinc Sénies de Mataró; Eduard Maza, director de l'Escola Pia Sant Antoni de Barcelona; i Aurora Ventosa, directora de l'Escola d'Infantil i Primària Pau Casals del Vendrell.

Preocupació per l'augment de la Covid a Madrid

Un dels metges responsables del departament d'urgències de l'Hospital Ramón y Cajal, César Carballo, explicarà per què defensa que s'ajorni l'inici de curs a Madrid  i que es prenguin més mesures per frenar la propagació del coronavirus.

Negacionistes a les xarxes

L'especialista en xarxes Juan Soto Ivars explicarà el gran ressò que tenen a Twitter i a Instagram les propostes que neguen l'existència de la Covid-19 o que posen en dubte les mesures de protecció. 

Les dèries de Natza Farré

El programa estrenarà col·laboració amb la periodista i escriptora Natza Farré, que explicarà què la preocupa i què li desperta la curiositat

La tertúlia del programa

Comentaran i contextualitzaran l'actualitat del dia Gemma Ubasart i Antonio Baños.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins
Anar al contingut