Laia Sanz, a "El divan", de Sílvia Cóppulo

Diumenge, 18 de febrer, a les 23.35, a TV3, l'esportista Laia Sanz és la protagonista del programa "El divan", amb una entrevista que es podrà sentir també a Catalunya Ràdio el dissabte 24 de febrer, a les 13.05.

La pilot de motos Laia Sanz (Barcelona, 1953) ha estat 18 vegades campiona del món i acaba de tancar el Dakar en una dotzena espectacular posició final aconseguint l'objectiu proposat: acabar dins del Top 15 de la prova més exigent del motor, on ha participat per vuitena vegada consecutiva, creuant la meta en totes les participacions.

"Qui té la voluntat, té la força" és el seu lema. En aquesta entrevista, la millor motorista del món parlarà dels triomfs i de la duresa de la competició i també explicarà per què porta penjada al coll la Medalla de Sant Antoni la millor motorista del món i per què un dia va dir "no" a ser la motxillera de ningú, entre altres aspectes personals.

Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils de la vida es desgranen lentament i amb sinceritat durant "El divan". El programa escolta la veu de persones conegudes, admirades i de reconegut prestigi, en una conversa en què Sílvia Cóppulo indaga en aspectes desconeguts per als espectadors i oients, i que desperten un gran interès humà.

"El divan" s'emet els diumenges a TV3, a les 23.35, i els dissabtes a Catalunya Ràdio, a les 13.05.

 

catradio/divan

facebook.com/eldivanOficial

twitter.com/eldivanOficial

 

Anar al contingut