Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dilluns, a partir de les 8.00

La vaga de taxis i el judici per l'homicidi de dos forestals, a "Els matins"

Dilluns, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, explicarà els efectes de l'anunciada vaga de taxis en el primer dia laborable d'aquesta protesta, amb connexions als punts on hi hagi incidències i entrevistes als actors implicats.

Judici per l'homicidi de dos forestals
El programa també estarà molt pendent del judici per la mort a Aspa de dos agents forestals, que comença a Lleida.

Urtasun, candidat a les europees
Lídia Heredia entrevistarà Ernest Urtasun, després que la seva candidatura ha guanyat les primàries de Catalunya en Comú per a les eleccions europees.

La tertúlia d'"Els matins"
Milagros Pérez Oliva, Carles Fernández i Ferran Casas analitzaran l'actualitat del dia.

La competència de les taronges
Hi haurà connexions amb el delta de l'Ebre i amb València per veure els devastadors efectes que està tenint la competència de les taronges de Sud-àfrica.

L'exalcalde Hereu, amb un projecte a Ghana
Visitarà el plató d'"Els matins" l'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu, que lidera l'empresa Barcelona Plataforma Empresarial, dedicada a donar suport a petits emprenedors africans buscant finançament per als seus projectes.

La tertúlia d'esports
Com cada dilluns es farà repàs de l'actualitat esportiva del cap de setmana. I el programa anirà fins a Reus per conèixer un crac de l'atletisme català, que tot i guanyar campionats importants, no pot recollir la copa perquè no té passaport.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut