Dilluns, a partir de les 8.00

La vaga de taxis i el judici per l'homicidi de dos forestals, a "Els matins"

Dilluns, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, explicarà els efectes de l'anunciada vaga de taxis en el primer dia laborable d'aquesta protesta, amb connexions als punts on hi hagi incidències i entrevistes als actors implicats.
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Judici per l'homicidi de dos forestals
El programa també estarà molt pendent del judici per la mort a Aspa de dos agents forestals, que comença a Lleida.

Urtasun, candidat a les europees
Lídia Heredia entrevistarà Ernest Urtasun, després que la seva candidatura ha guanyat les primàries de Catalunya en Comú per a les eleccions europees.

La tertúlia d'"Els matins"
Milagros Pérez Oliva, Carles Fernández i Ferran Casas analitzaran l'actualitat del dia.

La competència de les taronges
Hi haurà connexions amb el delta de l'Ebre i amb València per veure els devastadors efectes que està tenint la competència de les taronges de Sud-àfrica.

L'exalcalde Hereu, amb un projecte a Ghana
Visitarà el plató d'"Els matins" l'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu, que lidera l'empresa Barcelona Plataforma Empresarial, dedicada a donar suport a petits emprenedors africans buscant finançament per als seus projectes.

La tertúlia d'esports
Com cada dilluns es farà repàs de l'actualitat esportiva del cap de setmana. I el programa anirà fins a Reus per conèixer un crac de l'atletisme català, que tot i guanyar campionats importants, no pot recollir la copa perquè no té passaport.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins