La sèrie d'animació "L'Orquestreta", coproduïda per TV3, premiada al Festival Cartoons on the Bay

"L'Orquestreta", que el canal Super3 estrenarà més endavant, ha rebut el premi al millor pilot televisiu als Pulcinella Awards del Festival Cartoons on the Bay 2022, que ha tingut lloc a Pescara, Itàlia.

La sèrie d'animació "L'Orquestreta" és una producció de Mago Production en una coproducció internacional amb TV3, TVE, Chucho Estudio, de l'Urugai; Apus Estudio, del Perú, i amb el suport europeu de Creative Europa Media.

Aquesta producció, que es podrà veure més endavant al canal Super3, ha estat guardonada amb el premi Best TV Pilot als Pulcinella Awards, dins del Festival de Cinema Cartoons on the Bay. Aquest festival, que ha celebrat enguany la 26a edició a Pescara, Itàlia, neix de la RAI per donar suport i mostrar el panorama actual, el desenvolupament i les noves tendències dins dels mitjans de comunicació i l'entreteniment.

Després d'haver visitat els Animation Production Days de Stuttgart i abans d'assistir al Festival Internacional de Cinema d'Animació d'Annecy, el projecte ha estat recentment seleccionat al Cartoon Forum de Tolosa de Llenguadoc, on es presentarà a socis, inversors i compradors potencials.

 

Música i estètica psicodèlica

"L'Orquestreta" celebra la música i combina el contingut didàctic amb l'entreteniment. La sèrie destaca per l'estètica psicodèlica que té dins d'un món musical en què els nens i les nenes aprenen a fer una cançó a partir de personatges i aventures al·lucinants.

La sèrie explica les aventures d'en Toto, la Vale i en Julen, tres amics que estimen la música, tant com ficar-se en problemes. Al costat de l'avi Joan Barbes, un llegendari ex-"roadie" que encara conserva la seva vella camioneta, la banda visitarà personatges estranys per intentar revelar els secrets de la música. O almenys tenir una gran aventura.

Basada en la música i en la comèdia, "L'Orquestreta" destaca per la seva universalitat, capaç de connectar amb espectadors de tot el món sense que importi el seu context cultural o social.

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

 

Anar al contingut