Dimecres i dijous, a les 16.55

La segona etapa del Circuit Mare Nostrum, a Barcelona, per Esport3

La segona etapa del Circuit Mare Nostrum arriba a Barcelona, a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu i Barcelona es converteix en epicentre de la natació mundial. Esport3 emetrà demà i dijous les sessions finals, a les 16.55

La piscina Pere Serrat del Club Natació Sant Andreu acollirà la segona etapa del Míting Mare Nostrum, tot un clàssic de la natació mundial, que consta de tres etapes. El  cap de setmana passat es va disputar la primera a Mònaco, i els dies 25 i 26 de maig es farà la prova barcelonina. La localitat de Canet de Rosselló, a la Catalunya Nord, acollirà l'última prova el cap de setmana vinent. 

Esport3 oferirà les sessions finals de les dues jornades a partir de les 16.55. Durant aquests dos dies es podrà veure en acció una bona part de les estrelles de la natació mundial com: 

 

  • Chad Le Clos (Sud-àfrica): doble campió olímpic i quatre cops campió del món en 110 i 200 metres papallona. 

  • Florent Manadou (França): Campió olímpic, quatre títols mundials i sis d'Europa. 

  • Bruno Fratus (Brasil): bronze olímpic en 50 lliures, un dels nedadors més ràpids de la història. 

  • Arno Kamminga (Països Baixos): Doble subcampió olímpic a Tòquio en 100 i 200 metres braça. 

  • Erica Sullivan (EUA): Només Katie Ledecky la va poder superar en la final dels 1.500 metres lliures dels Jocs de Tòquio. 

  • Lydia Jacoby (EUA): campiona olímpica dels 100 metres braça. Només 18 anys. 

  • Siobhán Haughey (Hong Kong): una de les sorpreses dels Jocs de Tòquio, on va aconseguir dues medalles de plata en les proves de 100 i 200 metres lliures. 

També hi haurà una selecció espanyola encapçalada per Mireia Belmonte, que a Barcelona nedarà els 200 papallona, els 400 lliures i els 400 estils. També hi ha la nedadora del Sant Andreu Ainhoa Campabadal, que nedarà els 100, 200, 400 i 800 lliures i Paula Juste, del CN Lleida, que nedarà els 100, 200, 400 lliures i 400 estils.  

La representació catalana també comptarà amb Mireia Pradell, del Barcelona i Marta González i Claudia Espinosa, del Sant Andreu. L'equip masculí està format per Ferran Julià, del Sabadell; David Benítez i Adrián Santos, del Terrassa, i Guillem Ramia, del Mediterrani. 

Els comentaris seran de Josep Coch i l'anàlisi tècnica, de Natàlia Torné 

Anar al contingut