Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dimarts, a partir de les 8.30

La salut del català, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, parlarà, a l'espai de l'entrevista, de l'estat de salut del català, amb Maria Rodríguez Mariné, filòloga; Màrius Serra, escriptor, i Rudolf Ortega, filòleg.

Protesta a Cuba

S'analitzarà les causes i el seguiment de la jornada de protesta convocada per a aquest dilluns a Cuba, amb la investigadora del CIDOB sobre Amèrica Llatina, Anna Ayuso.

Nit dedicada als delictes d'odi

El periodista Carles Prats explicarà la programació especial que TV3 dedicarà a la nit als delictes d'odi, amb un programa que buscarà "Les llavors de l'odi" i un documental titulat "Odi, del sentiment al delicte".

"Objectiu TV3"

El cap de la secció Mèdia del diari Ara, Àlex Gutiérrez, parlarà del llibre que ha publicat i analitzarà les interioritats de la televisió pública, una televisió sempre "en el punt de mira".

Viatge cap enlloc

Se li preguntarà qui instiga la ruta migratòria cap a la frontera polonesa a la periodista Lola García-Ajofrín, del col·lectiu Outriders, que ha investigat les falses promeses que arriben als migrants.

La taula d'"Els matins"

Compartiran la taula del programa Milagros Pérez Oliva, Josep-Lluís Carod-Rovira i Isabel Garcia Pagan. I es conversarà, també, amb Sergi Pàmies per saber què s'ha d'esperar quan algú diu "acord de mínims".

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut