"La Riera" acomiada la temporada amb honors

Montse Guallar, Josep Linuesa, Sergio Caballero, Roser Tapias i Marta Calvó, noves incorporacions

Amb una audiència mitjana de 468.000 espectadors i una quota de pantalla del 18,5%, "La Riera" es va acomiadar ahir de l'audiència fins al 7 de setembre, en un capítol on va morir un dels personatges principals de la sèrie, l'Ona.

L'últim capítol de la temporada de la sèrie de sobretaula de TV3 va liderar la seva franja d'emissió, en aquesta ocasió, el "prime time", i va ser el segon programa més vist del dia després de l'edició del cap de setmana del "TN vespre", que va tenir una audiència mitjana de 540.000 espectadors i una quota del 23,9%.

"La Riera" va mantenir pendent durant l'hora i 12 minuts d'emissió una mitjana de 468.000 espectadors, amb una quota de pantalla del 18,5%. El minut més vist va ser a les 23.28, amb 523.000 espectadors i una quota del 21,2%. En aquest moment la Mercè recomanava al Sergi, en presència de la Maribel, que demanés la custòdia de l'Elvira, tot i que el noi li deia que privar la seva exparella de la seva filla era molt gros i no ho tenia clar. Aquesta resposta poc decidida del Sergi empeny la Mercè a ordir el pla de drogar la Cristina, cosa que està a punt de sortir-li molt malament, perquè aquesta s'ha endut l'Elvira i té un accident amb el cotxe... Però no és així i sembla que a la matriarca de Can Riera la jugada li surt bé. El temps dirà si aconsegueix l'objectiu: que el Sergi es quedi la custòdia de la nena. De moment, tot apunta que serà.

Així doncs, "La Riera" ha tancat la sisena temporada amb 413.000 espectadors de mitjana i una quota del 22,3%. L'emissió pel 33 també fa una bona aportació d'espectadors, 61.000 de mitjana, amb una quota del 2,1%.

Èxit a les xarxes socials

Ahir es van generar més de 4.000 missatges amb el hashtag #FinalRieraTV3, amb més de 1.700 autors diferents.

A Facebook, els diferents posts publicats al voltant de l'emissió del capítol van generar gairebé 1.500 "m'agrada" i més de 500 comentaris. L'activitat ha continuat durant tot el dia d'avui: els fans segueixen consternats per la mort de l'Ona i fascinats per la gran dolenta de la sèrie, la Mercè.

Setena temporada

La intriga continuarà a partir del 7 de setembre, en una temporada que incorporarà actors de gran prestigi com Montse Guallar, Josep Linuesa, Sergio Caballero, Roser Tapias i Marta Calvó. Aquesta última ja ha aparegut al final d'aquesta etapa però serà a partir de la tardor quan tindrà un pes més important en les trames.

Noves cares que aportaran noves trames a la sèrie, que promet una temporada que serà de tot menys tranquil·la a Sant Climent. De fet, el capítol emès ahir ja deixava entreveure que els fets ocorreguts desencadenarien diverses tempestes: el Claudi, amb la filla morta; el Balló, fugit, destrossat sentimentalment, arruïnat i amb el pes d'una mort que en realitat va ser fortuïta; la Cristina, víctima d'una nova conspiració de la Mercè, que no pararà fins a desemmascarar la seva exsogra, tot i que aquesta és una contrincant dura, a qui no li tremola la mà per res; la Maribel i el Sergi que hauran d'afrontar una nova situació que els posarà a prova com a parella; la venda de La Barra, que obligarà l'Ernest i en Lluís a buscar noves sortides personals i professionals; el Lluís, ara parella de la Tilda, que haurà de demostrar que sap mantenir viva una relació, tot i que el passat no en dóna gaires garanties...

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

 

Anar al contingut