Roger Escapa dirigeix i presenta "El suplement" a Catalunya Ràdio
DISSABTE

La periodista Flora Saura i el pastisser Jordi Roca, a "El suplement"

Aquest dissabte, 22 d'abril, Roger Escapa conversarà a "El suplement" amb Flora Saura, protagonista del documental "No penso tornar a beure mai més" del Sense Ficció de TV3. I l'especialista gastronòmic del programa, Pep Nogué, visitarà l'obrador del pastisser Jordi Roca a l'Hotel Casa Cacao de Girona

A "El suplement" de dissabte, Roger Escapa entrevista la periodista Flora Saura, protagonista del documental "No penso tornar a beure mai més" del "Sense ficció" de TV3, on explica la seva experiència amb l'addicció a l'alcohol i com va aconseguir sortir-ne.  

A més, Pep Nogué, a la secció "L'arca de Nogué", conversarà amb el pastisser Jordi Roca, que fa només un mes que ha recuperat la veu després de set anys sense poder parlar per culpa d'una distonia. A l'Hotel Casa Cacao de Girona, Roca ensenyarà com treballen el cacau i la xocolata i presenta el seu últim llibre sobre la història i el llegat dels tres germans Roca 

Diumenge, a partir de les 07.50, tot l'equip d'"El suplement" serà al passeig de Gràcia per realitzar un programa especial de Sant Jordi farcit de converses amb escriptors i altres protagonistes de la jornada, a més de les actuacions musicals de Judit Neddermann i The Tyets.

"El suplement", que dirigeix i presenta Roger Escapa, s'emet els dissabtes i diumenges a Catalunya Ràdio, de sis del matí a una del migdia. 

 

Anar al contingut