Pau Guillamet i Txell Bonet condueixen "Kids XS" a Catalunya Ràdio
Pau Guillamet i Txell Bonet condueixen "Kids XS" a Catalunya Ràdio

La periodista de TV3 Raquel Sans, a "Kids XS"  

Aquest dissabte, 29 d'abril, a les 13.05, el "Kids XS", conduït per Pau Guillamet i Txell Bonet, entrevistarà la periodista de TV3 Raquel Sans, copresentadora del "TN migdia" i excorresponsal a Washington

El programa "Kids XS" conversarà amb Raquel Sans, copresentadora del "TN migdia" de TV3, i mare del Guillem i la Carlota, que eren molt petits quan ella va fer de corresponsal a Washington, però "feia quinze anys que perseguia la corresponsalia" i no va poder negar-s'hi. Sans també parla dels seus records de petita, com quan imitava els presentadors d'informatius amb un paquet de galetes que li servia de micròfon. 

Patrick Urbano, per la seva banda, donarà consells i trucs per saber explicar contes a les criatures, als fills i filles, nets i netes, nebots i nebodes més petits. 

A més, després d'un Sant Jordi intens, Mon Mas farà una repassada de totes les novetats acabades de sortir del forn tant en literatura infantil com juvenil. 

"Kids XS" és un programa orientat a pares, mares i famílies amb criatures d'entre zero i deu anys de Catalunya Ràdio, conduït per Pau Guillamet i Txell Bonet 

Anar al contingut