La periodista de TV3 Anna Teixidor, Medalla d'Honor al Mèrit de la Guàrdia Urbana

La periodista de TV3 Anna Teixidor, especialitzada durant els últims vuit anys en terrorisme jihadista, va rebre ahir a la tarda la Medalla d'Honor al Mèrit de la Guàrdia Urbana per la seva tasca periodística.

La decisió del jurat destaca "la trajectòria professional i el rigor a l'hora d'investigar temes com el terrorisme i, en especial, els atemptats del 17-A". La periodista és autora del llibre "Sense por de morir. Els silencis del 17A" (Pòrtic) i va treballar com a directora d'investigació a la sèrie de Netflix titulada "800 metros" a propòsit dels atacs jihadistes de l'agost del 2017. Com a redactora de la secció de Societat de TV3, va cobrir juntament amb Marc Faro el judici dels atemptats a l'Audiència Nacional.  També és autora de diversos reportatges per al "30 minuts", com ara "A la recerca del paradís", "Desarmar Estat Islàmic", "Entre els nostres" i "Abdelbaki es-Satty: retrat d'un impostor".

Teixidor va rebre el premi en la diada de la Guàrdia Urbana de Barcelona en què també es lliuren les medalles d'antiguitat, les medalles al mèrit i les plaques de reconeixement de la policia local. L'acte va ser presidit per l'alcaldessa Ada Colau.  

Anar al contingut