La pel·lícula "La llamada", amb la participació de TV3, s'estrena al Festival de Sant Sebastià

Aquest dijous, 28 de setembre, s'estrena al Festival de Sant Sebastià "La llamada", una pel·lícula amb participació de TV3 dirigida per Javier Calvo i Javier Ambrossi. L'endemà, divendres, ja es podrà veure als cinemes

La nova producció de Javier Calvo i Javier Ambrossi és una adaptació de l'obra musical de teatre que ells mateixos van crear i dirigir al Teatre Lara de Madrid, l'any 2013. S'hi podrà reconèixer Macarena García, que va aparèixer a "Blancaneu" –una coproducció de TV3– i Belén Cuesta, que va actuar a "El pregón", amb la col·laboració de TV3. La preestrena del film es farà durant el Festival de Sant Sebastià, el 28 de setembre, un dia abans de l'estrena als cinemes.

Sinopsi

Tot succeeix en un campament cristià de Segovia anomenat La Brújula. Bernarda, una monja que hi acaba d'arribar, vol salvar el campament amb la seva cançó "Viviremos firmes en la fe". La germana Milagros, una jove amb dubtes sobre la seva vocació, recorda amb nostàlgia quant li agradaven Presuntos Implicados. María i Susanna, dues adolescents castigades per escapar-se a un concert, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però una nit, a María se li apareix Déu i tot comença a canviar. I és que a Déu li encanta Whitney Houston.

Fitxa tècnica i artística

Direcció i guió: Javier Ambrossi i Javier Calvo

Producció: Enrique López Lavigne

Coproducció: Toni Carrizosa, José Corbacho, Jorge Javier Vázquez i Kike Maíllo

Intèrprets: Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo i Richard Collins-Moore

Director de fotografia: Migue Amoedo,

Muntatge: Marta Velasco

Director d'art: Roger Bellés

Disseny de so: Tamara Arévalo

Director de producció: Pilar Robla

Música: Leiva

tv3.cat

Anar al contingut