La Marató de TV3, premi especial autonòmic de l'Acadèmia de la Televisió

El Consell de l'Acadèmia de la Televisió ha reconegut el treball solidari de La Marató de TV3, que mobilitza des de fa 23 anys la societat catalana en la sensibilització social i en l'obtenció de recursos econòmics per a la investigació biomèdica. El premi se li lliurarà el 25 de juny en la cerimònia dels XVII Premis Iris.

El Consell de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió ha decidit en la seva última reunió atorgar un Premi Especial Autonòmic al projecte solidari La Marató de TV3 pel fet de ser un format televisiu únic que mobilitza des de fa 23 anys tota la societat catalana entorn de dos objectius: sensibilitzar i recaptar fons per a la investigació biomèdica. En la seva trajectòria, La Marató de TV3 ha recollit més de 142 milions d'euros, xifra que la situa al mateix nivell que les telemaratons internacionals de més prestigi.

La Marató de TV3 s'ha convertit en un referent de solidaritat, divulgació, sensibilització i participació, que traspassa les fronteres clàssiques d'un programa de televisió, amb una durada aproximada de 15 hores en directe, seguit per més de 3 milions de persones i que, en els últims 5 anys, recapta una mitjana de 10,5 milions d'euros en cada edició.

El Consell de l'Acadèmia és l'òrgan màxim de decisió de la institució. Hi participa la junta directiva i està format per representants de les cadenes generalistes, canals autonòmics, plataformes digitals i entitats de gestió de drets d'autor.

El premi serà lliurat durant la cerimònia dels XVII Premis Iris de l'Acadèmia de Televisió el 25 de juny des del Gran Casino Aranjuez.

tv3.cat/marato
facebook.com/lamarato
twitter.com/la_marato

Anar al contingut