"La Fórmula: Gran Premi del Brasil", per Esport3

Diumenge arriba el penúltim Gran Premi de Fórmula 1 des del Brasil, i se'n farà un ampli seguiment a Esport3. Noel Rodríguez i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar el resum de 60 minuts que es podrà veure en obert a partir de les 21.00.

Lewis Hamilton arriba al Brasil com a nou campió de la Fórmula 1. Per quarta vegada, el pilot de Mercedes ha aconseguit el títol. A Interlagos arriben els bòlids de la Fórmula1 amb tot decidit. El campionat de constructors també ha estat per a Mercedes. Un Gran Premi que moltes temporades és decisiu, aquest any només portarà l'emotivitat de l'adeu definitiu de Felipe Massa de la competició. El brasiler es podrà acomiadar a casa i ser el protagonista.

Mercedes en aquestes dues curses provarà nous components per a la propera temporada i Ferrari haurà d'analitzar què li ha passat a la segona meitat del campionat, ja que no han aconseguit guanyar cap cursa des del juny a Hongria. Sebastian Vettel va perdre totes les opcions de tornar-se a proclamar campió a Mèxic.

Diumenge, a les 21.00, Esport3 oferirà una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat al circuit d'Interlagos, amb els comentaris de Noel Rodríguez i Francesc Rosés.

La transmissió es repetirà en cada un dels vint grans premis de la temporada.

L'actualitat del Mundial també es podrà seguir als telenotícies i al canal 3/24.

tv3.cat

esport3.cat

Anar al contingut