"La Fórmula: Gran Premi de Mèxic", per Esport3

Diumenge arriba el Gran Premi de Fórmula 1 de Mèxic, i a Esport3 se'n farà un ampli seguiment. Noel Rodríguez i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar l'ampli resum de 60 minuts que es podrà veure en obert, a partir de les 23.35.

Hamilton i Rosberg continuen la seva lluita personal pel campionat a Mèxic. Un gran premi que va tornar al calendari la temporada passada després de 23 anys. Els dos pilots de Mercedes buscaran la victòria, Rosberg per mantenir la primera posició i aconseguir el seu primer campionat del món, i si és possible ampliar la diferència de 26 punts que el separa de Hamilton, que va guanyar als EUA i va retallar la distància. Per la seva banda Vettel i Raikkonen, amb els seus Ferrari, continuaran treballant per anar robant punts a la resta d'escuderies.

Diumenge, a les 23.35, Esport3 oferirà una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat al circuit Autódromo Hermanos Rodríguez amb els comentaris de Noel Rodríguez i Francesc Rosés.

Una transmissió que es repetirà en cadascun dels 21 grans premis de la temporada.

L'actualitat del Mundial també es podrà seguir als telenotícies, al canal 3/24 i al programa "Motor a fons", que s'emet cada diumenge al vespre per Esport3.

tv3.cat

esport3.cat

#F1TV3

 

 

 

Anar al contingut