La final de la Copa del Rei, entre el Barça i l'Athletic Club, a Catalunya Ràdio i Esport3

Demà, a les 21.30, el Barça i l'Athletic Club jugaran la final de la Copa del Rei a la Cartuja de Sevilla. Catalunya Ràdio i Esport3 han preparat una programació especial i, a més, el partit el transmetrà "La TdT", amb Ricard Torquemada i Bernat Soler

Catalunya Ràdio

"Tot costa"

Avui el "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, dedicarà el programa a la prèvia de la final de la Copa. Es podran escoltar les rodes de premsa dels dos entrenadors, Ronald Koeman i Marcelino. També connectaran amb Sevilla, on Ramon Salmurri i Ricard Torquemada faran una anàlisi futbolística prèvia a la final, i passaran una estona amb Joaquin Caparrós, actual seleccionador de Geòrgia, sevillà i entrenador de l'Athletic a la final del 2009.

"Tot gira"

Demà, el "Tot gira", comandat per David Clupés, se centrarà en la final de la Copa en les hores prèvies al partit. Connectarà amb Sevilla, on hi haurà Ramon Salmurri i Marta Carreras per conèixer les últimes hores dels dos equips i farà un "VAR" especial final de la Copa amb Santi Segurola, periodista i reconegut seguidor de l'Athletic Club, Sònia Gelmà i Edu Polo.

"La TdT"

A les 20.30 serà el torn de "La TdT", amb Ricard Torquemada i Bernat Soler al capdavant, amb tota la prèvia i la transmissió del partit des de l'estadi de la Cartuja de Sevilla.

Esport3

La Copa del Rei pot ser el primer títol de l'era Ronald Koeman. I Esport3 i esport3.cat  s'hi abocaran per fer-ne un ampli seguiment, des d'avui mateix i amb una programació especial des de Sevilla. El Barça tindrà una primera presa de contacte amb l'estadi de la Cartuja en l'entrenament d'aquesta tarda. Es podrà seguir en directe a "La Copa, l'últim entrenament", a partir de les 17.00, un programa conduït per Xavi Valls i amb la participació de Gerard Autet, Jordi Grau i Xavi Lemus. També inclourà les rodes de premsa de l'entrenador neerlandès i de Marc-André ter Stegen.

L'"Onze", amb Francesc Garriga i Laia Tudel al capdavant, es desplaçarà també a Sevilla en una edició especial del programa, a les 23.00. Es farà des del centre de la capital andalusa i per allà desfilaran diversos convidats per analitzar les hores prèvies al duel entre el FC Barcelona i l'Athletic Club.

A Esport3, la jornada de dissabte arrencarà a les 13.30, amb "La Copa: el vermut de la Copa". Maria Fernández Vidal connectarà en directe amb tots els punts d'interès quan faltaran poques hores per al començament de la final.

A partir de les 18.45, i fins al final del dia, Esport3 oferirà des de Sevilla tota la informació d'aquesta final de Copa. Primer, amb un "Especial Onze", seguit d'un recull amb els millors moments de Leo Messi en aquesta competició, "La Copa de Messi", a les 20.00 i, finalment, amb "La Copa: la prèvia", per descobrir les alineacions dels equips i viure els instants previs al partit.

Acabada la final, "La Copa: el postpartit" oferirà les millors imatges del duel entre el Barça i l'Athletic Club, i servirà les primeres reaccions dels protagonistes.

Amb motiu d'aquesta final de Copa, també els Telenotícies oferiran la informació esportiva des de Sevilla, amb Maria Fernández Vidal i Artur Peguera.

esport3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut