Mariola Dinarès.
Mariola Dinarès.
DIMECRES, A LES 13.00

La digitalització de l'atenció sanitària, a "Popap"

Demà, a les 13.00, el "Popap", amb Mariola Dinarès, entrevistarà Josuè Sallent i Yolanda Lupiáñez, director i directora de transformació digital de la Fundació TIC Salut Social, que treballen en la transformació digital de la salut i la integració social

La crisi de la Covid-19 ha fet evident que tecnologia i salut es donen la mà i se l'han de donar encara més fort. El "Popap" vol saber quines són les tendències que s'imposaran i cap a on anirà aquesta transformació digital de l'atenció sanitària.

La Fundació TIC Salut Social és un organisme del Departament de Salut que treballa per impulsar l'ús de les TIC en l'àmbit de la salut pública. Ja fa anys que analitzen les noves tendències, fan seguiment de les iniciatives noves i busquen la innovació. Què els ha ensenyat la crisi del coronavirus? Què s'ha pogut implantar? S'han accelerat els processos? Ajudarà això a avançar en la telemedicina? Quina innovació aplicarà la sanitat pública?

Demà, a partir de les 13.00, Mariola Dinarès parlarà de totes aquestes qüestions amb Josuè Sallent Ribes, director de la Fundació, i Yolanda Lupiáñez Rodríguez, directora de transformació digital la Fundació, que encapçalen l'equip d'especialistes que busquen les idees i la inspiració sobre tecnologia i innovació per transformar el camp de la salut i la integració social.

 

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

 

Anar al contingut