Vicente-Vallvé

La Copa d'handbol amb el clàssic Barça-Granollers, a Esport3

Demà comença a la Caja Mágica de Madrid la Copa d'handbol amb la participació de dos equips catalans, el Barça o el Fraikin Granollers, i es podrà seguir per Esport3. El senyal internacional de tots els partits serà de TV3

Els blaugranes són els vigents campions de la competició i tenen com a objectiu encadenar la setena copa seguida. Per aconseguir-ho hauran d'afrontar un partit de quarts de final complicat contra el Fraikin Granollers. Serà el creuament que tancarà la jornada de demà, divendres, a les 20.45 i que es podrà veure, en directe, per Esport3.

Dissabte, el conjunt català que surti vencedor jugarà les semifinals contra el guanyador del partit entre l'Ademar Lleó i el Logronyo La Rioja, també a les 20.45.

I diumenge la final es disputarà a la Caja Mágica, un escenari amb una cabuda per 12.000 espectadors i que acull grans cites esportives, a les 18.00.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé i Mireia Vicente, i l'anàlisi tècnica, de Toni García i José Luis Villanueva

La Federació Espanyola d'Handbol ha encarregat a TV3 la producció del senyal internacional dels 7 partits de la competició de Copa, amb la realització d'Àngel Muñoz i la producció d'Àngel Serralabós.

esport3.cat

Anar al contingut