Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dilluns, a partir de les 8.00

La consellera del Banc d'Espanya i especialista en economia de la salut, Núria Mas, a "Els matins"

Dilluns, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la consellera del Banc d'Espanya i especialista en economia de la salut, Núria Mas.

Els comuns i els pressupostos
La presidenta del grup parlamentari Catalunya En Comú-Podem, Jéssica Albiach, explicarà quina és la posició del seu grup respecte als pressupostos de la Generalitat.

Congrés constituent de la Crida
El programa parlarà també amb Antoni Morral després del congrés constituent de la Crida Nacional per la República, que es fa aquest cap de setmana.

L'anàlisi de l'actualitat
En la tertúlia participaran Antoni Puigverd, Milagros Pérez Oliva i Ferran Casas.

Entrevista a Collboni
Lídia Heredia també entrevistarà el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, al final d'una legislatura que va començar formant part del govern d'Ada Colau i que ha acabat fent una oposició molt crítica.

Museu o ambulatori?
El programa anirà al Raval de Barcelona per conèixer la disputa entre el MACBA i un grup de veïns que reclamen que l'espai previst per a l'ampliació del museu es destini a un ambulatori.

Els premis del cinema català
L'endemà del lliurament dels Premis Gaudí, que retransmetrà en directe TV3, el programa parlarà amb Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català.

La tertúlia esportiva
El programa entrevista el nou president de l'Athletic Club, Aitor Elizegi, i, en aquest espai dedicat a l'esport, també passarà pel plató un ciclista malabarista, tot un ídol per als fans del descens en bicicleta freestyle.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut