La CCMA estrena l'espai de la Responsabilitat Social al web

La CCMA estrena un espai específic de responsabilitat social per explicar els continguts socials, culturals i mediambientals que desenvolupa de manera addicional a la funció de mitjà públic de comunicació.

El nou espai està ubicat en el portal de la CCMA amb el nom  d'"Espai de la Responsabilitat Social". S'hi pot accedir directament  ccma.cat/corporatiu/rs/  o a través de l'adreça corporativa ccma.cat/

El nou espai també permet l'accés directe al Servei d'Atenció a l'Audiència i al Llibre d'estil, dos eixos bàsics del compromís ètic de la CCMA. També inclou les seccions de societat, llengua i cultura, coneixement, empresa i actualitat.

De l'apartat social destaca La Marató i la resta de programes i accions solidàries que es duen a terme des dels diversos departaments de la CCMA, conjuntament amb l'aposta per la diversitat i el desenvolupament d'aplicacions pioneres en l'accessibilitat audiovisual.

Altres continguts que configuren el nou espai són la divulgació de la ciència i el coneixement, amb una programació específica, i la promoció de la llengua amb eines com l' És a dir o l'arxiu sonor de Catalunya Ràdio.

En comptes de publicitat comercial, té un espai reservat a les campanyes gratuïtes de les entitats sense ànim de lucre.

ccma.cat

Anar al contingut