La bateria amb ritme, al "Dinàmiks"

El programa "Dinàmiks" porta nous experiments al canal Super3. Demà, a les 10.35, Dani Jiménez, el presentador, ensenyarà a fer una bateria amb objectes reciclats, descobrirà per què s'entelen els vidres i mostrarà com es pot llançar una goma elàstica amb una sola mà.

Al "Dinàmiks", Dani Jiménez ensenyarà a fer una bateria amb objectes reciclats. Per fer aquest experiment, el Dani necessitarà cartró, un regle, tisores, un retolador, cola blanca, pintura negra, un pinzell, bastonets de fusta de diferents gruixos, boles de porexpan, capses de llauna variades, clips, cinta adhesiva, una barrina, peus de copes de plàstic i elements per decorar.

I després d'aquest experiment, "Dinàmiks" repassarà la figura de Marc Vitruvi, que va ser un enginyer, pintor i escriptor romà del segle I a.C. Va escriure el tractat d'arquitectura més antic que es conserva, que va servir de referència per als artistes renaixentistes i va definir el teatre ideal des del punt de vista acústic. A partir del seu llibre d'arquitectura, Leonardo da Vinci va realitzar el famós dibuix sobre les proporcions del cos humà.

A l'apartat de "La pregunta curiosa", Dani Jiménez descobrirà, amb exemples pràctics, per què s'entelen els vidres. "El repte" plantejarà com es pot llançar una goma elàstica amb una sola mà.

 

super3.cat/dinamiks

Clip del capítol "La bateria amb ritme"

Anar al contingut