La 99a Volta Ciclista a Catalunya, a Esport3 i Catalunya Ràdio

Del dilluns 25 al dissabte 30 de març, cada dia, a les 15.40, i diumenge a les 12.25, el canal Esport3 seguirà les etapes de la Volta Ciclista a Catalunya, que començarà a Calella i finalitzarà a Barcelona. Catalunya Ràdio i Catalunya informació també en farà un ampli seguiment

Un any més, Esport3 emetrà cada dia, del 25 al 30 de març, a les 15.40, i diumenge 31 a les 12.25, cada etapa de la Volta ciclista a Catalunya, que aquest any celebra la 99a edició. La competició, que començarà a Calella i s'acabarà a Montjuïc, tindrà dues etapes de muntanya: a Vallter 2000 i la Molina.

Aquest any, a la Volta hi participen gran part de les principals figures del ciclisme internacional, encapçalades pel campió del món, Alejandro Valverde, que buscarà la tercera victòria consecutiva. Només correran dos catalans, Marc Soler i Antonio Pedrero.

Els comentaris seran d'Arcadi Alibés i l'exciclista Àngel Edo.

A Catalunya Ràdio l'enviat especial serà Xevi Soler. Faran el seguiment de les set etapes els diferents informatius, els programes esportius i també Catalunya Informació.

esport3.cat

#VoltaE3

Anar al contingut